Úvodní stránka Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na UvexStore.cz nám můžete důvěřovat

UvexStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu UvexStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„jednání se zákazníkem na úrovni, parkoviště u obchodu “
před 1 dnem
„Klady: dobrá komunikace nabídka zboží ceny i když zboží nebylo skladem, celkem rychle došlo k dodání “
před 10 dny
„Klady: jednoduché objednání
Slabiny: asi to nebude minus pro obchod, ale pro Českou poštu, protože o tom, že mám zásilku na poště jsem se dozvěděl z mailu internetového obchodu, zda bych je ohodnotil“
před 11 dny
„Klady: Rychkost doručeni “
před 17 dny
„Klady: super “
před 18 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení