Úvodní stránka Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na UvexStore.cz nám můžete důvěřovat

UvexStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu UvexStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Běžný nákup, jak je zvykem v západní evropě. “
před 11 dny
„Klady: Perfektní spolupráce. “
před 27 dny
„Nákup nekomplikovaný, zboží jsem si bez obtíží vyzkoušel, v Brně bezproblémový nákup. “
před 28 dny
„Doručuji
Klady: Zboží bylo připraveno ten den k osobnímu odběru. Nakonec jsem žádala o zaslání zboží na adresu. Bezproblémový přístup, ochota. Efektivní a rychlá komunikace při změně typu doručení S výrobkem spokojenost, helma bude použitelná dlouhou dobu, dá se docela dost regulovat obvod hlavy.
Slabiny: Prodejnu jsme teda nemohli najít, asi jsme jezdili kolem komína. Každopádně ani nebylo kde v ulici zaparkovat, abychom zkusili najít prodejnu po svých.“
před 35 dny
„Nic jsem nenašel.
Klady: Naprostá spokojenost s tímto obchodem. Rychlost reakce a rychlost dodání do druhého dne. Velmi doporučuji. Rovněž jsem si na tento obchod telefonicky zavolal a jen chvála ke komunikaci. “
před 42 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení