Úvodní stránka Vše o nákupu Ochrana osobních údajů

Na UvexStore.cz nám můžete důvěřovat

UvexStore.cz chrání Vaše osobní údaje

Kupující souhlasí se zpracováním svých osobních údajů a uděluje souhlas se shromažďováním a zpracováním svých osobních údajů Provozovatelem, a to za účelem dodání zboží a za účelem zasílání pravidelného informačního newsletteru pro zasílání novinek a obchodních sdělení. Souhlas se zpracováním osobních údajů Kupující uděluje dobrovolně a může jej kdykoli bezplatně odvolat písemnou formou na e-mail Provozovatele.

Na našem e-shopu UvexStore.cz je s Vašimi daty nakládáno v souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů. Vaše data jsou pro nás vysoce důvěrná, zpracováváme je pouze za účelem vyřízení objednávky a chráníme je před zneužitím. Nejsou poskytována žádným třetím subjektům, s výjimkou partnerů zajišťujících platební styk či dopravu v souvislosti s Vaší objednávkou (bankovní ústavy, dopravce).

Zobrazit menu
Ověřeno našimi zákazníky
„Klady: rychlé doručení
Slabiny: U helmy, kterou jsem koupil, je uveden rok 2024. Dostal jsem však 3 roky starý kus ve výprodeji. U helmy, která se má dle manuálu po určitě době měnit, to není zrovna pěkné. Dávám bludišťáka za oblafnutí zákazníka.“
před 28 dny
„Klady: Přehledný e-shop Detailní popis zboží Rychlost zpracování objednávky a doručení zboží “
před 30 dny
„Klady: Rychlost “
před 42 dny
„Rychlé vyřízení objednávky. “
před 44 dny
„Klady: Rychlost dodání a přívětivé ceny “
před 52 dny
  • Autorizovaný prodejce
  • Vrácení zboží do 30-ti dnů
  • Doprava zdarma od 2000 Kč
  • Dárek Za každý nákup
  • 100% originální zboží s garancí
Podporované platební metody

E-shopy na míru Bluesoft & Powered by Kentico

Přihlášení